Maak de app-snelkoppeling minder zichtbaar

8 september 2023

ID 244255

U kunt de app-snelkoppeling minder zichtbaar maken op het Android-apparaat van uw kind.

Snelkoppeling minder zichtbaar maken:

1. Open Kaspersky Safe Kids op het apparaat van uw kind dat al is ingesteld.
  2. Selecteer in het app-menu De app uitschakelen.
  3. Voer het wachtwoord voor uw My Kaspersky-account in en pauzeer de beveiliging enkele minuten.
  4. Ga naar apparaat InstellingenToegankelijkheid.
  5. Tik op Geïnstalleerde apps en selecteer Kaspersky Safe Kids.
  6. Voer indien nodig het wachtwoord voor Kaspersky Safe Kids in.
  7. Tik zonder de schakelaar aan te zetten op de naam van de snelkoppelingsinstelling van Kaspersky Safe Kids.
  8. Tik naast de ingeschakelde instelling op Meer opties of de KSK_AppsGames_settings knop.
  9. Configureer de opties voor labelweergave:
    • Selecteer de gewenste snelkoppelingslocatie
    • Verklein de labelgrootte tot de minimumwaarde
    • Selecteer Verbergen indien niet in gebruik
    • Stel de labeltransparantie in op de maximale waarde
  10. Keer terug naar Kaspersky Safe Kids.
  11. Selecteer in het app-menu De app uitschakelen.
  12. Hervat de apparaatbeveiliging van uw kind.