XIAOMI-apparaten

24 oktober 2023

ID 210804

Sommige stappen kunnen verschillen naargelang het model van het apparaat en de versie van het besturingssysteem.

Kaspersky Safe Kids vertoont op XIAOMI-apparaten de volgende bekende problemen:

• De app stopt mogelijk met werken in de achtergrondmodus, zelfs als deze in het geheugen wordt gehouden. U kunt dit oplossen door de instellingen voor de controle van de app-activiteit te wijzigen in de batterij-instellingen.

Op een Xiaomi Redmi Note 3 met Android 6.0.1 gaat u bijvoorbeeld naar InstellingenBatterij en prestatiesBatterijgebruik van apps beherenApps kiezen (beschikbaar als de energiebesparingsmodus is ingeschakeld) → Kaspersky Safe KidsGeen beperkingen.

• Kaspersky Safe Kids wordt mogelijk niet opnieuw gestart nadat het apparaat opnieuw is opgestart of nadat de app uit het geheugen is gehaald. U kunt dit oplossen door naar het beveiligingscentrum van het apparaat te gaan en toe te staan dat Kaspersky Safe Kids automatisch opnieuw mag worden gestart.
  • Op apparaten met de lokale Chinese versie van de MIUI-firmware (met geen vooraf geïnstalleerde officiële versie van Google Play-services) kan de Premium versie van de app mogelijk niet worden gekocht.