Klantenondersteuning verkrijgen

24 oktober 2023

ID 133641

Als u geen oplossing voor uw probleem vindt in de documentatie of een van de informatiebronnen van de app, raden we aan dat u contact opneemt met de Klantenondersteuning. Ga naar de Klantenondersteuning website om contact op te nemen met onze deskundigen die al uw vragen over de installatie en het gebruik van de app kunnen beantwoorden.

Lees eerst de regels voor ondersteuning voordat u contact opneemt met de Klantenondersteuning.