Kaspersky Safe Kids-functies op Android/iOS

24 oktober 2023

ID 141486

U kunt Kaspersky Safe Kids for Android/iOS installeren op het mobiele apparaat van het kind en de mobiele apparaten van de ouders. Mobiele apparaten waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd, zijn automatisch verbonden met My Kaspersky.

Beschikbare app-functies op het apparaat van het kind

Wanneer Kaspersky Safe Kids is geconfigureerd op het mobiele apparaat van uw kind, doet de app het volgende:

• Beschermt uw kind tegen ongewenste online inhoud (met de functie Safe browser op de iOS-apparaten van uw kind).
  • Volgt het appgebruik (alleen voor Android-apparaten van uw kind).
  • Lokaliseert het apparaat van uw kind in real time.
  • Werkt als een browser voor veilig internetten (alleen voor iOS-apparaten van kinderen).
  • Monitort hoelang het apparaat wordt gebruikt door uw kind.
  • Bewaakt het gebruik van YouTube (alleen voor Android-apparaten van kinderen).

De instellingen van de bescherming voor het kind zijn niet beschikbaar in de app die op het apparaat van uw kind is geïnstalleerd. U kunt de bescherming voor het kind configureren in My Kaspersky of in de app die op het apparaat van een ouder is geïnstalleerd.

Beschikbare app-functies op het apparaat van een ouder

Wanneer Kaspersky Safe Kids is geconfigureerd op het mobiele apparaat van een ouder, kunt u:

• De mobiele apparaten van uw kind lokaliseren op een kaart en toegestane zones voor uw kind instellen.
  • Waarschuwingen over het gebruik van het apparaat, apps en het internet door uw kind ontvangen.
  • Instellingen van de Kaspersky Safe Kids-bescherming voor de apparaten van uw kind configureren.
  • Een overzicht van de activiteit van uw kind bekijken.

Alle beschikbare acties op de mobiele apparaten van ouders kunnen ook worden uitgevoerd op My Kaspersky, waar u tevens gedetailleerde rapporten over alle activiteit van uw kind op de apparaten kunt bekijken.