Kaspersky Safe Kids beheren op My Kaspersky

24 oktober 2023

ID 152227_1

Alle instellingen van Kaspersky Safe Kids worden beheerd in het gedeelte Kinderen op de My Kaspersky-website. Nadat u de instellingen van Kaspersky Safe Kids hebt gewijzigd, worden ze gesynchroniseerd tussen de My Kaspersky-website en de installaties van Kaspersky Safe Kids op de apparaten van uw kinderen.

U kunt de volgende instellingen bekijken en wijzigen in My Kaspersky:

• Voeg gegevens van kinderen toe, bewerk ze of verwijder ze.
  • Beperk de toegang tot specifieke websites en apps.
  • Blokkeer de toegang tot alle websites of maak een allowlist met websites.
  • Beperk de apparaatgebruiksduur.
  • Beperk de gebruiksduur van apps.
  • Selecteer op een kaart een veilige zone voor uw kind.
  • Beantwoord de verzoeken van uw kind.

U kunt ook de activiteit van uw kind monitoren:

• Bepaal de locatie van de mobiele apparaten van uw kind.
  • Controleer de berichten van uw kind op sociale netwerken.
  • Bekijk dagelijkse rapporten over de activiteit van uw kind.