Over het monitoren van het internetgebruik

24 oktober 2023

ID 156074

Dankzij de monitoring van het internetgebruik kunt u achterhalen welke websites uw kind heeft bezocht en kunt u de toegang tot websites met ongewenste inhoud beperken. U kunt de standaardinstellingen gebruiken (op basis van de leeftijd van uw kind) of u kunt de instellingen aanpassen naargelang de behoeften van uw kind.

Internetgebruik monitoren biedt u de volgende functies:

• Veilig Zoeken
  • Veilig Zoeken op YouTube
  • YouTube-monitoring
  • Meldingen over zoekopdrachten voor verboden onderwerpen
  • Beperkingen voor categorieën van websites
  • Beperkingen voor specifieke websites
  • Toegang tot alle websites blokkeren of toegang per categorie van websites instellen
  • Rapporten over de activiteit van uw kind op het internet

In My Kaspersky of de mobiele app voor de ouders kunt u configureren of u een melding wilt krijgen als uw kind probeert om verboden of afgeraden websites te bezoeken.