Over verzoeken van uw kind

24 oktober 2023

ID 156100

Uw kind kan toestemming vragen om een ​​verboden website te bezoeken, een verboden programma te gebruiken of u vragen om extra tijd toe te voegen in Kaspersky Safe Kids. Dankzij deze functie kunt u zonodig de instellingen van Kaspersky Safe Kids op afstand aanpassen.

U kunt verzoeken van uw kind bekijken en goedkeuren of weigeren via de mobiele app voor ouders of My Kaspersky.

In de mobiele app voor ouders worden de verzoeken van uw kind weergegeven in het onderdeel met meldingen .