Over de Gebruiksrechtovereenkomst

24 oktober 2023

ID 159204

De Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van de app zijn vastgelegd.

Lees de Licentieovereenkomst zorgvuldig door alvorens u aan de slag gaat met het app.

Door te bevestigen dat u akkoord gaat met de Licentieovereenkomst wanneer u de app installeert of voor het eerst start, aanvaardt u de voorwaarden van de Licentieovereenkomst. Als u de voorwaarden van de Licentieovereenkomst niet accepteert, annuleert u de installatie van de app en mag u het programma niet gebruiken.

U kunt de Licentieovereenkomst altijd bekijken in het onderdeel Info van Kaspersky Safe Kids.