Over de controle van het batterijniveau

24 oktober 2023

ID 172996

Dankzij de controle van het batterijniveau kunt u:

• Het batterijniveau van het apparaat van uw kind zien
  • Zien of het apparaat momenteel wordt opgeladen
  • Meldingen ontvangen wanneer de batterij van het apparaat van uw kind bijna leeg is (het apparaat heeft bijvoorbeeld maar 15% batterij)

De controle van het batterijniveau werkt alleen als u Locatie monitoren heeft ingeschakeld op het apparaat van uw kind. Locatie monitoren is beschikbaar in de Premium versie van Kaspersky Safe Kids op Android- en iOS-apparaten van uw kind die een GPS-module en een internetverbinding hebben.