Bètaversie en abonnementen

24 oktober 2023

ID 174256

We raden aan dat u een appart My Kaspersky-account aanmaakt en deze uitsluitend voor bètatests gebruikt.

Als u al een abonnement heeft gekocht, voeg dan geen activatiecodes toe aan het My Kaspersky-account dat alleen bedoeld is voor bètatesten. Anders zal de app automatisch het abonnement activeren en zal de verlopen van het abonnement ingaan. Ontdek hoe je abonnementen op My Kaspersky controleert in de Help van My Kaspersky.

Als u het abonnement al gebruikt, kunt u gebruikmaken van functies die beschikbaar zijn op abonnement in de bètaversie onder hetzelfde abonnement. Tijdens de bètatest wordt uw abonnementsperiode niet verlengd.