Over tweestapsverificatie

24 oktober 2023

ID 179815

Het is mogelijk dat tweestapsverificatie niet beschikbaar is in uw regio. Voor meer informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

Met tweestapsverificatie voorkomt u dat kwaadwillenden op uw My Kaspersky-account inloggen, zelfs als ze uw wachtwoord weten. Om uw identiteit te verifiëren, ontvangt u op een van de volgende manieren een unieke beveiligingscode:

• Via een sms. We gebruiken het telefoonnummer dat u op My Kaspersky hebt opgeslagen. Dit houdt in dat zowel uw wachtwoord als uw telefoon nodig zijn voor het inloggen in uw account.
  • Via een authenticatie-app. U moet eerst tweestapsverificatie instellen via uw mobiele telefoonnummer om de authenticatie-app-functie beschikbaar te maken.

U kunt tweestapsverificatie inschakelen op My Kaspersky. Als u uw telefoonnummer wijzigt, kunt u dit bijwerken op My Kaspersky. Als u al bent ingelogd in uw account op een apparaat, verandert er niets voor u. Voor uitgebreide instructies raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

De beveiligingscode is voor een korte periode geldig. Als die verloopt, kunt u een andere beveiligingscode vragen.

Als u geen sms-bericht met beveiligingscode hebt ontvangen