Installatie van nieuwe Google Play-apps blokkeren

24 oktober 2023

ID 206363

U kunt de installatie van nieuwe apps alleen blokkeren als uw kind een Android-apparaat gebruikt.

Als u de installatie van nieuwe apps op de apparaten van het kind wilt blokkeren, beperkt u de toegang tot de Google Play Store op een van de volgende manieren:

• Via My Kaspersky
  • Via de Kaspersky Safe Kids-app op het apparaat van een ouder

Google Play Store blokkeren via My Kaspersky

Google Play Store blokkeren via het Android-apparaat van de ouders

Google Play Store blokkeren via het iOS-apparaat van de ouders