Over gratis, proef- en premium versies

24 oktober 2023

ID 209846

U kunt de volgende versies van de app gebruiken:

• Gratis versie. Met de gratis versie van Kaspersky Safe Kids beschikt u over de basisfuncties. U kunt overschakelen van de gratis versie naar de Premium versie door deze versie in de online shop of op de My Kaspersky-website te kopen.
  • Proefversie. Met de proefversie kunt u tijdens de evaluatieperiode de volledige functionaliteit van de app gratis gebruiken. U kunt overschakelen van de evaluatieversie naar de Premium versie van de app. Aan het einde van de evaluatieperiode wordt automatisch het bedrag in uw abonnementsovereenkomst in rekening gebracht. Om kosten te voorkomen, moet u het abonnement opzeggen voordat de evaluatieperiode afloopt.
  • Premium versie. Met de Premium versie van Kaspersky Safe Kids beschikt u over alle functies van het app. De premium versie heeft een beperkte abonnementsperiode. Wanneer het abonnement verloopt, worden de Premium functies van het programma uitgeschakeld en schakelt de app over naar de gratis versie. U kunt de gratis versie van Kaspersky Safe Kids blijven gebruiken of de Premium versie verlengen.