Veelvoorkomende problemen

24 oktober 2023

ID 210796

Kaspersky Safe Kids for Android heeft de volgende beperkingen:

• We raden aan dat u Kaspersky Safe Kids niet in de modus voor kinderen installeert op Oppo-apparaten. De app werkt wel correct als u die in de modus voor ouders installeert op Oppo-apparaten.
  • Kaspersky Safe Kids is niet compatibel met Chromebook-apparaten.
  • Op Android 4 moet de nieuwste versie van Google Play-services geïnstalleerd zijn. Anders kunnen bepaalde functies van Kaspersky Safe Kids incorrect werken.
  • Kaspersky Safe Kids filtert geen content van websites die vanuit Kaspersky Password Manager worden geopend.
  • In zeldzame gevallen kan het enige tijd duren om uw abonnement te activeren. Zorg dat het apparaat verbonden is met internet en log niet uit bij het My Kaspersky-account om de activatie met succes te voltooien.
  • Kaspersky Safe Kids werkt mogelijk niet zoals bedoeld op apparaten die Android Go gebruiken, vanwege de technische kenmerken van dat besturingssysteem.