ZTE-apparaten

24 oktober 2023

ID 210799

Sommige stappen kunnen verschillen naargelang het model van het apparaat en de versie van het besturingssysteem.

Kaspersky Safe Kids vertoont mogelijk de volgende problemen op ZTE-apparaten:

• De app wordt mogelijk niet automatisch gestart nadat het apparaat opnieuw is opgestart of nadat de app uit het geheugen van het apparaat is gehaald. In dit geval moet u de app handmatig starten.
  • De app wordt mogelijk uit het geheugen van het apparaat gehaald door het besturingssysteem. U kunt dit oplossen door ervoor te zorgen dat de app niet uit het geheugen kan worden gehaald.

De app in het geheugen houden

• De app stopt mogelijk met werken in de achtergrondmodus, zelfs als deze in het geheugen wordt gehouden. U kunt dit oplossen door de instellingen voor de controle van de apps te wijzigen in de batterij-instellingen.

Op een ZTE Blade V7 met Android 6.0 gaat u bijvoorbeeld naar InstellingenBatterijOptimalisatie van batterijAlle appsKaspersky Safe KidsNiet optimaliseren.

• Meldingen van Kaspersky Safe Kids worden mogelijk niet of verkeerd weergegeven. U kunt dit op een ZTE Blade V7 met Android 6.0 oplossen via InstellingenAppsKaspersky Safe KidsMeldingenBehandelen als prioriteit.