Meizu-apparaten

24 oktober 2023

ID 210810

Sommige stappen kunnen verschillen naargelang het model van het apparaat en de versie van het besturingssysteem.

Kaspersky Safe Kids vertoont mogelijk de volgende problemen op Meizu-apparaten:

• Kaspersky Safe Kids werkt mogelijk niet correct als het apparaat in de slaapstand staat. U kunt dit als volgt oplossen: ga naar InstellingenApparaatEnergiebeheerEnergieverbruikOptimalisatie van energieverbruikBeheer van slaapmodus en sta te dat Kaspersky Safe Kids blijft werken in de slaapstand.
  • Kaspersky Safe Kids start mogelijk niet nadat het apparaat opnieuw is opgestart of nadat de app uit het geheugen is gehaald. U kunt dit oplossen door toe te staan dat Kaspersky Safe Kids automatisch mag worden herstart.
  • Kaspersky Safe Kids kan uit het geheugen worden gehaald. Zorg ervoor dat de app niet uit het geheugen kan worden gehaald om de correcte werking ervan te verzekeren.

De app in het RAM houden

• MEIZU PRO 6 PLUS:

Kaspersky Safe Kids krijgt mogelijk geen toegang tot machtigingen op de Meizu Pro 6 Plus met Android 6.0.1, waardoor de app niet naar behoren zal werken. U kunt dit probleem oplossen door een upgrade naar Android 7.x uit te voeren. Of u kunt ook dit proberen:

1. Ga naar InstellingenAppsKaspersky Safe KidsBeheer van machtigingen.
    2. Verleen alle machtigingen: zet de machtigingen AAN of tik op de naam van een machtiging en selecteer Toestaan uit de lijst.