Over de waarschuwingen over de activiteit van uw kind

24 oktober 2023

ID 210918

Met Kaspersky Safe Kids kunt u realtime waarschuwingen over de activiteit van uw kind krijgen. U kunt bijvoorbeeld waarschuwingen over de volgende activiteiten krijgen:

• Een poging tot het bezoeken van een verboden website.
  • Een poging tot het openen van een verboden app.
  • Het kind heeft de toegestane zone verlaten.
  • Het apparaat van uw kind heeft minder dan 15% batterij.
  • Een poging tot het verwijderen van Kaspersky Safe Kids.

Als je kind een Android-apparaat gebruikt, kun je meldingen ontvangen wanneer hij/zij belangrijke instellingen uitschakelt. Ga naar WaarschuwingsinstellingenEr zijn belangrijke functies van de app uitgeschakeld.

U kunt kiezen welke waarschuwingen u wilt ontvangen.

U kunt waarschuwingen bekijken op My Kaspersky, op uw mobiele apparaat waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd en via uw e-mail.

Waarschuwingen op de mobiele apparaten van ouders en per e-mail zijn alleen beschikbaar in de Premium versie van Kaspersky Safe Kids. Als u de gratis versie gebruikt, kunt u waarschuwingen alleen in My Kaspersky bekijken.