Hardware- en softwarevereisten

24 oktober 2023

ID 94957

Deze Hulp is van toepassing op Kaspersky Safe Kids for Android 1.99.0.XXX en op Kaspersky Safe Kids for iOS 1.100.0.XXX en latere versies.

Een apparaat moet aan de volgende vereisten voldoen om Kaspersky Safe Kids for Android te kunnen uitvoeren:

• Type apparaat: smartphone of tablet
  • Schermresolutie: 320x480 dpi of hoger
  • Besturingssysteem: Android 7 en hoger
  • Internetverbinding

Installeer Kaspersky Safe Kids for Android in het hoofdgeheugen van het apparaat (en niet op een verwijderbare geheugenkaart). Bovendien kan Kaspersky Safe Kids op Android instabiel zijn als het apparaat maar een kleine hoeveelheid RAM heeft.

Een apparaat moet aan de volgende vereisten voldoen om Kaspersky Safe Kids for iOS te kunnen uitvoeren:

• Besturingssysteem: iOS 15.X en hoger
  • Internetverbinding