De app verwijderen van het apparaat van een kind

24 oktober 2023

ID 95655

Voordat u Kaspersky Safe Kids verwijdert, moet u eerst het Kaspersky Safe Kids-configuratieprofiel verwijderen. Om het configuratieprofiel te verwijderen, moet u de pincode van Kaspersky Safe Kids invoeren. U vindt de code in de instellingen van Kaspersky Safe Kids op het mobiele apparaat van uw kind of op My Kaspersky.

Als u het configuratieprofiel niet verwijdert, worden de Kaspersky Safe Kids-beperkingen niet opgeheven.

Zo vindt u de pincode om het configuratieprofiel op het mobiele apparaat van het kind te verwijderen:

1. Start de app op het mobiele apparaat van uw kind.
  2. Tik op OverApp verwijderen.
  3. Voer het wachtwoord van uw My Kaspersky-account in.

De instructies voor de verwijdering van Kaspersky Safe Kids op het mobiele apparaat van uw kind worden samen met de code voor de verwijdering van het configuratieprofiel weergegeven.

Zo verwijdert u het configuratieprofiel van het mobiele apparaat van uw kind:

1. Tik op het beginscherm op InstellingenAlgemeenProfielen.
  2. Selecteer het Kaspersky Safe Kids-profiel.
  3. Tik op Verwijder.
  4. Voer de code in om het configuratieprofiel te verwijderen.

Het configuratieprofiel wordt verwijderd. Nu kunt de Kaspersky Safe Kids-app verwijderen.

Zo verwijdert u Kaspersky Safe Kids:

1. Houd uw vinger op het Kaspersky Safe Kids-symbool op het beginscherm totdat het symbool begint te bewegen.
  2. Kies de verwijderoptie.

Zodra de app is verwijderd, wordt het mobiele apparaat verwijderd uit het profiel van het kind op My Kaspersky.