Kennisgevingen over handelsmerken

24 oktober 2023

ID 97210

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

ABBYY Lingvo is een handelsmerk van ABBYY Software, Ltd.

Amazon is een handelsmerk van Amazon.com, Inc. of zijn gelieerde ondernemingen.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google AdWords, Google Analytics, Google Chrome, Google Drive, Google Maps en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

Apple, App Store, iMac, iPad, iPhone, iPod, iPod touch, Keychain, Mac, MacBook, macOS, OS X, QuickTime, Safari, Touch ID en Face ID zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de VS. en andere landen.

ASUS Trademark en ZenFone zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Asustek Computer Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Bing, Internet Explorer, Microsoft, Outlook, Windows, Windows Azure, Windows Media, en Skype zijn handelsmerken van de Microsoft bedrijvengroep.

BitTorrent is een handelsmerk van BitTorrent, Inc.

Dropbox is een handelsmerk van Dropbox, Inc.

Flipshare en IOS zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Lenovo is een handelsmerk van Lenovo in de Verenigde Staten en/of andere landen.

LinkedIn is een gedeponeerde handelsmerk of handelsmerk van LinkedIn Corporation en gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

HTC is een handelsmerk van HTC Corporation.

HUAWEI is een handelsmerk van Huawei Technologies Co., Ltd.

SAMSUNG is een handelsmerk van SAMSUNG in de Verenigde Staten of andere landen.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen, exclusief gelicentieerd via X/Open Company Limited.