Over het abonnement

27 maart 2023

ID 95593

Een abonnement is het recht om de service te gebruiken volgens de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Een abonnement omvat het recht op:

• Het programma op één of meer computers of apparaten gebruiken.
  • Krijg hulp van de klantenservice.
  • Updates ontvangen.

U kunt de volgende versies van het programma gebruiken:

• Gratis versie. Met de gratis versie van de Kaspersky Safe Kids beschikt u over de basisfuncties. U kunt overschakelen van de gratis versie naar de Premium versie door deze versie in de online shop of op de My Kaspersky-website aan te schaffen.
  • Premium versie. Met de Premium versie van Kaspersky Safe Kids beschikt u over alle functies van het programma. De premium-versie heeft een beperkte abonnementsperiode. Wanneer het abonnement verloopt, worden de premiumfuncties van het programma uitgeschakeld en schakelt het programma over naar de gratis versie. U kunt de gratis versie van Kaspersky Safe Kids blijven gebruiken of de Premium versie verlengen.
  • Proefversie. De evaluatie versie van Kaspersky Safe Kids biedt dezelfde functies als de Premium versie maar is alleen beschikbaar voor 7 dagen. Wanneer de evaluatieperiode verloopt, worden de Premium functies van het programma uitgeschakeld en schakelt het programma over naar de gratis versie. Als u een geldige 30-dagen evaluatie versie van Kaspersky Total Security Cloud heeft, voor dezelfde My Kaspersky-account, dan zal de evaluatie versie van My Kaspersky Safe Kids geldig zijn tijdens deze periode.