Verwijderingstool voor Kaspersky-programma's op Windows (kavremover)

Latest update: 4 juni 2024 Artikel-ID 1464

Download de kavremover tool

Kavremover is een gratis tool voor het verwijderen van Kaspersky toepassingen die niet volledig kunnen worden verwijderd met standaard Windows tools.

Om onder de bescherming van Kaspersky-oplossingen te blijven, koop een abonnement en installeer de nieuwste versies van Kaspersky applications for home.

Wij raden je aan de nieuwste toolversie te gebruiken. Gebruik de kavremover-tool niet, tenzij dit wordt aanbevolen door de klantenondersteuning van Kaspersky. Onredelijk gebruik van de tool kan het verwijderen van het programma bemoeilijken.

Wanneer je de kavremover-tool gebruikt, worden de volgende informatie en instellingen samen met de aplpicatie verwijderd:

• Licentiegegevens. Zorg ervoor dat de licentiesleutel of activatiescode is opgeslagen voordat je de tool gebruikt. We raden aan om de applicatie te verbinden (in Engels) aan je My Kaspersky-account, waarbij je licentiegegevens worden opgeslagen.
  • Alle programma-instellingen. Als je de programma-instellingen wilt opslaan, exporteert ze dan voordat je de applicatie verwijdert. Raadpleeg indien nodig de instructies voor het importeren en exporteren van instellingen, met Kaspersky Internet Security als voorbeeld.

De kavremover-tool ondersteunt Windows XP niet.

Een Kaspersky-programma verwijderen met behulp van de kavremover-tool

Applicaties die kunnen worden verwijderd met de kavremover-tool

Aanvullende informatie voor gebruikers van zakelijke programma's

Een Kaspersky-programma voor macOS verwijderen

Did you find what you were searching for?
Thank you for your feedback!