Jak w Menedżerze haseł programu Kaspersky PURE 3.0 włączyć/wyłączyć synchronizację haseł?

 

Kaspersky PURE 3.0

 
 
 
 

Jak w Menedżerze haseł programu Kaspersky PURE 3.0 włączyć/wyłączyć synchronizację haseł?

Powrót do sekcji "Menadżer haseł"
2013 kwi 12 ID artykułu: 9572
 
 
 
 

W Kaspersky PURE 3.0 można zsynchronizować hasła i prywatne dane przechowywane w Menadżerze haseł na wielu urządzeniach i komputerach. Gdy włączona jest opcja synchronizacji, zasoby Menadżera haseł (przechowywanych na urządzeniu/komputerze) będą synchronizowane z osobistymi zasobami online. Hasła i prywatne dane są przechowywane w formie zaszyfrowanej we wszystkich magazynach. Dane są szyfrowane za pomocą tajnego klucza tak, aby nikt niepowołany nie miał dostępu do Twoich informacji.

Możesz włączyć synchronizację podczas wstępnego uruchamiania i konfiguracji Menedżera haseł lub w późniejszym czasie.

 
 
 
 
 

1. Jak włączyć synchronizację Menedżera haseł?

 
 
 
 
 

2. Jak wyłączyć synchronizację w Menedżerze haseł?

 
 
 
 
Czy te informacje były pomocne?
Tak Nie
Dziękujemy
 
 
 

Dotyczy:

  • Kaspersky PURE 3.0

 

 
 

Jak możemy ulepszyć ten artykuł?

Twoja opinia zostanie wykorzystana tylko w celu udoskonalenia zawartości. Jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z działem pomocy technicznej.

Wyślij Wyślij

Dziękujemy za Twoją opinię!

Twoje sugestie pomogą nam ulepszyć ten artykuł.

OK