Wycofywanie zmian

19 marca 2024

ID 145598

Jeśli to konieczne, możesz wycofać zmiany wprowadzone w obiekcie. Na przykład, konieczne może być przywrócenie ustawień profilu z określonego dnia.

W celu wycofania zmian wprowadzonych w obiekcie:

  1. Przejdź do sekcji Historia rewizji obiektu.
  2. Na liście rewizji obiektu wybierz numer rewizji, do której chcesz wycofać zmiany.
  3. Kliknij przycisk Zaawansowane i z listy rozwijalnej wybierz wartość Wycofaj.

Obiekt zostanie wycofany do wybranej rewizji. Lista rewizji obiektu wyświetla wpis dotyczący podjętego działania. Opis rewizji wyświetla informacje o numerze rewizji, do której wycofałeś obiekt.

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.