Określanie czasu przechowywania rewizji obiektu oraz informacji o usuniętym obiekcie

19 marca 2024

ID 171898

Okres przechowywania rewizji obiektu i informacji o usuniętych obiektach jest taki sam. Domyślnie okres przechowywania wynosi 90 dni. Jest to wystarczający czas na przeprowadzenie regularnego audytu programu.

Tylko użytkownicy z uprawnieniem Modyfikacja w obszarze uprawnień Usunięte obiekty mogą zmienić okres przechowywania.

W celu zmiany okresu przechowywania rewizji obiektu i informacji o usuniętych obiektach:

  1. Z drzewa konsoli wybierz Serwer administracyjny, dla którego chcesz zmienić okres przechowywania.
  2. W menu kontekstowym kliknij prawym klawiszem myszy i wybierz Właściwości.
  3. W oknie właściwości Serwera administracyjnego, które zostanie otwarte, w sekcji Repozytorium historii rewizji wprowadź żądany okres przechowywania (liczba dni).
  4. Kliknij OK.

Rewizje obiektu i informacje o usuniętych obiektach będą przechowywane przez liczbę dni, którą wprowadziłeś.

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.