Krok 3. Przetwarzanie zasady (zasad)

19 marca 2024

ID 173198

kreator wyświetla pasek postępu podczas przetwarzania profili. Możesz przerwać przetwarzanie profili, klikając Anuluj.

Profili dziedziczonych nie można aktualizować. Jeśli nie masz uprawnień do modyfikowania profilu, ten profil też nie zostanie zaktualizowany.

Jeśli wszystkie profile są przetwarzane (lub jeśli przerwiesz przetwarzanie), zostanie wyświetlony raport. Pokazuje, które profile zostały zaktualizowane pomyślnie (zielona ikona), a które profile nie zostały zaktualizowane (czerwona ikona).

Jest to ostatni krok kreatora. Kliknij Zakończ, aby zamknąć kreator.

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.