Usuwanie użytkownika lub grupy bezpieczeństwa

19 marca 2024

ID 176022

Możesz usunąć tylko użytkowników wewnętrznych lub wewnętrzne grupy bezpieczeństwa.

W celu usunięcia użytkownika lub grupy bezpieczeństwa:

  1. W menu głównym przejdź do Użytkownicy i role → Użytkownicy.
  2. Zaznacz pole obok użytkownika lub grupy bezpieczeństwa, którą chcesz usunąć.
  3. Kliknij Usuń.
  4. W otwartym oknie potwierdzenia kliknij OK.

Użytkownik lub grupa bezpieczeństwa zostanie usunięta.

Zobacz również:

Scenariusz: Konfigurowanie ochrony sieci

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.