Edytowanie grupy bezpieczeństwa

19 marca 2024

ID 176112

Możesz edytować grupy wewnętrzne.

W celu edytowania grupy bezpieczeństwa:

  1. W menu głównym przejdź do Użytkownicy i role → Użytkownicy.
  2. Kliknij nazwę grupy bezpieczeństwa, którą chcesz edytować.
  3. W otwartym oknie ustawień grupy zmień ustawienia grupy bezpieczeństwa:
    • Nazwa
    • Opis
  4. Kliknij Zapisz, aby zachować zmiany.

Zaktualizowana grupa bezpieczeństwa pojawi się na liście użytkowników i grup bezpieczeństwa.

Zobacz również:

Scenariusz: Konfigurowanie ochrony sieci

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.