Usuwanie roli użytkownika

19 marca 2024

ID 176252

W celu usunięcia roli użytkownika:

  1. W menu głównym przejdź do Użytkownicy i role → Role.
  2. Zaznacz pole obok nazwy roli, którą chcesz usunąć.
  3. Kliknij Usuń.
  4. W otwartym oknie potwierdzenia kliknij OK.

Rola użytkownika zostanie usunięta.

Zobacz również:

Scenariusz: Konfigurowanie ochrony sieci

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.