Usuwanie połączenia dla przeszukiwania segmentu chmury

19 marca 2024

ID 198901

Jeśli już nie chcesz przeszukiwać określonego segmentu chmury, możesz usunąć połączenie odpowiadające temu segmentowi z listy dostępnych połączeń. Połączenie można usunąć także wtedy, gdy, na przykład, uprawnienia do przeszukiwania segmentu chmury zostały przeniesione na innego użytkownika, który posiada inne dane uwierzytelniające.

W celu usunięcia połączenia:

  1. W menu głównym przejdź do Wykrywanie i wdrażanie → WykrywanieChmura.
  2. W otwartym oknie kliknij Właściwości.
  3. W oknie Ustawienia, które zostanie otwarte, kliknij nazwę segmentu, który chcesz usunąć.
  4. Kliknij Usuń.
  5. W otwartym oknie kliknij przycisk OK, aby potwierdzić swój wybór.

Połączenie zostanie usunięte. Urządzenia w segmencie chmury odpowiadające temu połączeniu są automatycznie usuwane z grup administracyjnych.

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.