Włączanie i wyłączanie wirtualnego Serwera administracyjnego

19 marca 2024

ID 218343

Jeśli tworzysz nowy wirtualny Serwer administracyjny, jest on domyślnie włączony. Możesz go wyłączyć lub ponownie włączyć w dowolnym momencie. Wyłączenie lub włączenie wirtualnego Serwera administracyjnego jest równoznaczne z wyłączeniem lub włączeniem fizycznego Serwera administracyjnego.

W celu włączenia lub wyłączenia wirtualnego Serwera administracyjnego:

  1. W menu aplikacji kliknij ikonę ustawienia () obok nazwy żądanego Serwera administracyjnego.
  2. W otwartym oknie przejdź na zakładkę Serwery administracyjne.
  3. Wybierz wirtualny Serwer administracyjny, który chcesz włączyć lub wyłączyć.
  4. W wierszu menu kliknij przycisk Włącz / wyłącz wirtualny Serwer administracyjny.

Stan wirtualnego Serwera administracyjnego jest zmieniany na włączony lub wyłączony, w zależności od jego poprzedniego stanu. Zaktualizowany stan jest wyświetlany obok nazwy Serwera administracyjnego.

Zobacz również:

Usuwanie wirtualnego Serwera administracyjnego

Czy ten artykuł był pomocny?
Co możemy zrobić lepiej?
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.
Dziękujemy za opinię! Dzięki niej możemy stawać się lepsi.