Приказивање листе ажурирања за апликације

3. октобар 2023.

ID 129908

Kaspersky апликација редовно трага за ажурирањима апликација које су инсталиране на вашем рачунару. Информације у вези са бројем и типовима доступних ажурирања, могу бити приказане у Центру за обавештења.

Да бисте приказали листу која је направљена на основу резултата тражења ажурирања апликације:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. Кликните на дугме Опширније из горњег дела прозора.

  Овим се отвара прозор Центар за обавештења.

 3. У одељку Статус кликните на дугме Прикажи у линији која садржи поруку о доступним ажурирањима апликација.

  Тиме се отвара прозор Програм за ажурирање апликација који садржи листу доступних ажурирања апликација.

 4. Кликните на дугме Ажурирај све како бисте ажурирали све апликације које се налазе на листи (није доступно у неким регијама).
 5. Да бисте појединачно ажурирали одређене апликације, обавите једну од следећих акција:
  • Кликните на дугме Ажурирај у линији која садржи апликацију коју желите да ажурирате.

   Саветујемо вам да прочитате Уговор о лиценцирању са крајњим корисником пре него што ажурирате апликацију. Уговори о лиценцирању са крајњим корисником су доступни у падајућој листи Уговор о лиценцирању. Језик Уговора о лиценцирању са крајњим корисником подразумевано одговара језику интерфејса апликације. Уколико Уговор о лиценцирању са крајњим корисником није написан на језику интерфејса апликације, текст Уговора се приказује на језику интерфејса Kaspersky апликације. У свим осталим случајевима, текст Уговора о лиценцирању са крајњим корисником се приказује на енглеском или на првом доступном језику уколико текст на енглеском није доступан.

  • Кликните на дугме Стрелица надоле како бисте отворили мени и изабрали Не ажурирај ову апликацију уколико желите да Kaspersky апликација престане да вас обавештава о доступним ажурирањима изабране апликације.

   Изабрана апликација се премешта у листу изузетака. Kaspersky апликација престаје да приказује обавештења о новим ажурирањима која се издају за апликацију.

  • Кликните на дугме Стрелица надоле како бисте отворили мени и изабрали Прескочи ово ажурирање уколико желите да Kaspersky апликација престане да вас обавештава о изабраном ажурирању.

   Изабрано ажурирање апликације се премешта у листу изузетака. Kaspersky апликација приказује обавештења о новом ажурирању које се изда за апликацију.

  • Кликните на дугме Стрелица надоле како бисте отворили мени и изабрали Отвори Web локацију произвођача уколико желите да самостално преузмете и инсталирате ажурирање за изабрану апликацију.

   Подразумевани прегледач оперативног система отвара Web локацију произвођача софтвера. Ажурирање можете приказати на Web локацији и самостално га преузети.

Прозор интерфејса, Ажурирање апликација и приказивање Уговора о лиценцирању са крајњим корисником могу се разликовати у зависности од језика на ком се приказује Kaspersky апликација.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.