Основни подаци о компоненти Надзор паметног дома

3. октобар 2023.

ID 138204

Доступно само у пакетима Kaspersky Plus и Kaspersky Premium.

Хакери би потенцијално могли да пронађу вашу лозинку или да хакују вашу кућну мрежу како би искористили ваш Интернет или вам украли податке. Kaspersky апликација штити ваше жичне Ethernet и Wi-Fi мреже од неовлашћеног приступа.

Чим потврдите да је ваша кућна мрежа исправно откривена, почињемо да пратимо уређаје који су повезани на њу и неке рањивости као што су слаба Wi-Fi лозинка или шифровање рутера. Уколико откријемо рањивости или нови уређај на мрежи, а који претходно нисте идентификовали као познати уређај, упозорићемо вас у вези са тим и препоручити кораке које треба да предузмете како бисте заштитили вашу кућну мрежу и уређаје који се налазе на њој.

Обавештења у вези са рањивостима кућне мреже су доступна само у Kaspersky Premium. Обавештења у вези са новим уређајима који се повезују на вашу кућну мрежу доступна су у Kaspersky Plus и Kaspersky Premium.

Приликом повезивања уређаја на мрежу, Kaspersky апликација тражи од вас да потврдите да ли је то ваша кућна мрежа. Уколико потврдите да је то ваша кућна мрежа, апликација вас пита да ли желите да видите уређаје који су повезани на њу:

Можете да онемогућите Надзор паметног дома. Када онемогућите компоненту, Kaspersky апликација престаје да вас обавештава у вези са повезивањима на вашу мрежу.

Посетите Web локацију Kaspersky подршке како бисте сазнали више о осталим доступним безбедносним методама за повезивање на Wi-Fi мреже.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.