Режим без узнемиравања

3. октобар 2023.

ID 222853

У режиму без узнемиравања, Kaspersky апликација не приказује искачућа обавештења на вашем рачунару у вези са догађајима који се дешавају током видео позива, када гледате филм, активно користите инсталиране апликације или тастатуру. Режим без узнемиравања такође може да паузира неке аутоматски покренуте задатке или одложи извршавање заказаних задатака како би се избегла прекомерна употреба рачунарских ресурса.

Режим без узнемиравања се аутоматски омогућава и онемогућава. Не морате да мењате поставке апликације.

Након изласка из режима без узнемиравања, апликација ће користити област за обавештавање на траци задатака како би приказала поруке у вези са догађајима који су се догодили док сте били заузети. Уколико је било више догађаја, кликните на дугме Прикажи како бисте пошли у Центар за обавештења и погледали све догађаје.

Такође можете погледати и сва дешавања која су се догодила у протекла три дана путем панела Центар за обавештења на картици Статус у одељку Обавештења.

Све док је омогућен режим играња или режим без узнемиравања, нећете видети обавештења од Kaspersky VPN Secure Connection и Kaspersky Password Manager апликације која је инсталирана на истом уређају.

Више о приказивању обавештења можете да пронађете у одељку помоћи Како да конфигуришете обавештења апликације.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.