Како функционише претплата

3. октобар 2023.

ID 228632

Прошири све | Скупи све

Како функционише плаћена претплата

Претплата се аутоматски обнавља на крају сваког периода све док је не откажете. Пред крај плаћеног периода, примићете е-пошту са подсетником о предстојећој наплати и потврдом о следећој цени обнове. Плаћање за наредни период се одвија пре истека тренутног периода како бисте имали непрестану заштиту од Интернет претњи. Уколико је претплата успешно обновљена, преостали дани из тренутног периода се додају новом периоду.

Имајте на уму да се цена претплате може разликовати. Посебне понуде и попусти могу бити доступни у тренутку обнове, међутим то неће утицати на вашу претплату.

Како функционише бесплатна претплата

Бесплатна пробна претплата постаје активна одмах након што се претплатите. Неколико дана пре него што пробни период истекне, добићете подсетник да треба да обновите претплату. Уколико не откажете вашу претплату током пробног периода, претплата се аутоматски обнавља за следећи период.

Уколико постоји проблем у вези са плаћањем

Уколико апликација из неког разлога не може да обнови претплату (платна картица је истекла, блокирана или је аутоматско обнављање онемогућено), можда ће вам бити додељен грејс период да обновите вашу претплату након што иста истекне; док је грејс период активан можете да користите потпуну функционалност апликације без ограничења. Уколико нисте обновили претплату, апликација може прећи у режим ограниченог функционисања након што грејс период истекне. Трајање режима ограниченог функционисања зависи од регије и услова лиценцирања. За више информација о датуму истека грејс периода и режима ограниченог функционисања, погледајте одељак Профил.

Основни подаци о претплатама које су купљене од добављача услуге

Основни подаци о претплатама које су купљене путем App Store, Google Play или Huawei AppGallery

У овом одељку

Како да купите претплату

Како да управљате својом претплатом помоћу My Kaspersky налога

Како да откажете претплату

Како да подесите други начин плаћања

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.