Учествовање у Kaspersky Security Network

3. октобар 2023.

ID 41367

Kaspersky апликација користи Интернет заштиту како би још ефикасније заштитила ваше податке. Заштита у облаку је имплементирана помоћу Kaspersky Security Network инфраструктуре која користи примљене податке од корисника из читавог света.

Kaspersky Security Network (KSN) је Kaspersky база знања из облака која садржи информације у вези са репутацијом апликација и Web локација. Употребом Kaspersky Security Network података убрзавају се одговори Kaspersky апликације на новонастале претње, побољшавају се перформансе неких компонената заштите и смањује се учесталост лажних узбуна.

Корисници који су пристали да учествују у Kaspersky Security Network, омогућавају да Kaspersky брзо добије информације о типовима и изворима нових претњи, развије решења за неутралисање истих и смањи број лажних узбуна. Учествовање у Kaspersky Security Network вам омогућава приступ статистикама за апликације и Web локације.

Уколико пристанете да учествујете у Kaspersky Security Network, аутоматски шаљете компанији Kaspersky информације о конфигурацији свог оперативног система и временима покретања и заустављања процеса унутар Kaspersky апликације.

У овом одељку

Како да омогућите или онемогућите приступ у Kaspersky Security Network

Како да проверите везу до Kaspersky Security Network

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.