4. корак. Одаберите складиште резервне копије

3. октобар 2023.

ID 93345

У овом кораку, изаберите складиште резервне копије:

  • Интернет складиште. Изаберите ову опцију уколико желите да резервне копије чувате у Dropbox складишту. Потребно је да активирате Интернет складиште пре него што почнете са употребом. Када чувате резервну копију података у Интернет складиште, Kaspersky апликација не прави резервне копије података типова који су забрањени по Dropbox правилима употребе.
  • Локални уређај. Уколико желите да чувате резервне копије на локалном уређају, изаберите одговарајући локални уређај из листе.
  • Мрежни уређај. Уколико желите да чувате резервне копије на мрежном уређају, изаберите одговарајући мрежни уређај из листе.

  • Преносива диск јединица. Уколико желите да чувате резервне копије на преносном уређају, изаберите одговарајући преносни уређај из листе.

Како би подаци остали безбедни, препоручујемо да користите Интернет складиште или да направите складиште резервне копије на преносним уређајима.

Како да додате мрежно складиште

Како да додате или уклоните преносиву диск јединицу као складиште

Обележите поље Користи напредне поставке складишта да бисте конфигурисали поставке складишта за датотеке, као што су број верзија резервних копија датотеке који се чува и период чувања у складишту резервних копија.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.