Подржани прегледачи

28. септембар 2023.

ID 71828

Безбедно прегледање проверава Web локације само из Google Chrome и Firefox прегледача.

На неким уређајима, ова функција може да функционише са унапред инсталираним прегледачима, на пример Samsung Internet на Samsung уређајима и Huawei Browser на Huawei уређајима. Други прегледачи нису подржани.

Поставите Google Chrome или Firefox као ваш подразумевани прегледач како бисте користили Безбедно прегледање приликом прегледања Интернета.

Када се функција Безбедно прегледање омогући, она аутоматски проверава подразумевани прегледач. Уколико један од подржаних прегледача није тренутно постављен као подразумевани, апликација ће тражити од вас да промените подразумевани прегледач на један од подржаних.

Уколико не желите да промените ваш подразумевани прегледач, покрените један од подржаних прегледача одвојено како бисте на безбедан начин користили ваше личне податке на Интернету. Подржани прегледач можете покренути из Kaspersky апликације путем одељка Све функције тако што ћете додирнути Безбедно прегледање > Отвори прегледач или додиром на прегледач у менију апликација на вашем уређају.

На Huawei уређајима без Google услуга, поставите Huawei Browser као ваш подразумевани прегледач како бисте користили Безбедно прегледање.

Како да поставите подразумевани прегледач

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.