Филтер позива

28. септембар 2023.

ID 71859

Филтрирањем позива можете да блокирате нежељене позиве, на пример, позиве телефонских центара за продају. Апликација филтрира позиве помоћу листе недозвољених контаката коју ви направите. Ваш број постаје заузет, уколико вас позову нежељени контакти.

Kaspersky тренутно унапређује функцију заштите од нежељених позива у својим производима. Уколико користите функцију Филтер позива у Русији, Индонезији и Републици Казахстан, можете помоћи компанији Kaspersky у откривању нежељених позива. Да бисте то урадили, потребно је да пристанете на слање статистичких података о својим позивима када први пут покренете Филтер позива или касније у Основни подаци > Изјава о обради података у сврху побољшања препознавања нежељених позива (Spam) у производима компаније Kaspersky Lab.

Да бисте почели да користите функцију Филтер позива, додајте нежељене контакте и бројеве на вашу листу недозвољених ставки. Затим укључите филтрирање и подесите приказивање прозора са упитом након позива уколико је потребно.

Функција Филтер позива не функционише на таблетима који немају место за SIM картицу или опцију успостављања мобилних позива.

У овом одељку

Управљање листом недозвољених ставки

Конфигурисање филтрирања

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.