Претплата и налог

28. септембар 2023.

ID 71893

Опција куповине претплате за Kaspersky апликацију у Google Play тренутно није доступна корисницима у Русији. Ово је условљено паузирањем Google Play система наплате за кориснике из Русије. Уколико се налазите у Русији, годишњу претплату можете купити путем Kaspersky Web локације. Тренутно радимо на другим опцијама куповине и обавештаваћемо вас о томе. Хвала што сте остали уз нас!

Претплатом се купују права на употребу апликације у складу са одређеним параметрима (на пример, датум истека претплате, број уређаја). Можете поручити претплату од дистрибутера, на пример, Google Play, Huawei AppGallery или друге интернет продавнице. Можете да управљате претплатом путем вашег личног налога који имате код дистрибутера. Кораци за управљање вашом претплатом зависе од дистрибутера. На пример, овде се налазе упутства за Google Play и Huawei.

Приликом куповине претплате може вам бити понуђена снижена цена у одређеном тренутку. Овај попуст се може одобрити само једном и односи се само за наведени период. Након истека тог периода, биће вам наплаћена уобичајена цена претплате за претплату коју сте одабрали.

Можда ће бити потребно да се пријавите на My Kaspersky путем Kaspersky апликације и активирате претплату како бисте је користили уз купљену претплату.

Претплата се може обновити аутоматски или ручно. Функција аутоматског обнављања претплате обнавља претплату на крају сваког периода све док је не откажете (докле год се благовремено изврши плаћање унапред вашем дистрибутеру). Ручно обнављање претплате захтева да ви обновите претплату на крају сваког периода.

Када претплата истекне, може вам бити одобрен грејс период током којег је апликација потпуно функционална. Уколико не обновите претплату током грејс периода, Kaspersky апликација ће прећи на ограничену верзију.

У зависности од дистрибутера, број доступних опција за управљање претплатом може да се разликује. Додатно, може се догодити да вам грејс период не буде одобрен за обнову ваше претплате.

Обратите се дистрибутеру од кога сте купили Kaspersky апликацију како бисте отказали вашу претплату.

Поручивањем претплате за Kaspersky апликацију не отказујете своје остале претплате које обухватају Kaspersky апликацију. Уверите се да сте отказали или искључили аутоматско обнављање претплата које вам нису потребне како бисте избегли додатне трошкове.

Откажите претплату за Kaspersky апликацију или пређите на ручно обнављање:

  1. Пођите до странице вашег личног налога на Web локацији дистрибутера.
  2. Проверите уколико постоје неке активне претплате које обухватају Kaspersky апликацију.
  3. Откажите или искључите аутоматско обнављање претплата које вам нису потребне.

Пробна претплата. Приликом куповине претплате која се аутоматски обнавља, може вам бити одобрен пробни период током којег можете да користите бесплатно све функције апликације. Овај пробни период може се одобрити само једном.

Уколико купите претплату путем Google Play или Huawei продавнице, након што пробни период истекне, Google Play или Huawei продавница аутоматски врши наплату у зависности од претплате коју сте одабрали.

Уколико откажете претплату током пробног периода, можете бесплатно да користите све функције апликације које се плаћају, али само до краја тог периода.

Пробни период и претплата која се аутоматски обнавља могу бити недоступни на територији Индије.

Уколико имате активну претплату за Kaspersky VPN, можете је користити у засебној апликацији Kaspersky VPN Secure Connection. Потребно је да своју претплату додате на ваш My Kaspersky налог и пријавите се на My Kaspersky из апликације. Претплата ће аутоматски бити примењена на уређају уколико није прекорачен број уређаја по претплати.

У овом одељку

О бесплатним, пробним и премијум верзијама

О претплати на апликацију Kaspersky

Приказ информација о претплати и њеном трајању

Активирање претплате за Kaspersky апликацију

Пријављивање на My Kaspersky помоћу вашег Google, Facebook или Apple налога.

Пријављивање на My Kaspersky помоћу QR кôда

Решавање проблема који се јавља приликом учитавања купљене претплате

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.