Активирање претплате за Kaspersky апликацију

28. септембар 2023.

ID 71899

Опција куповине претплате за Kaspersky апликацију у Google Play тренутно није доступна корисницима у Русији. Ово је условљено паузирањем Google Play система наплате за кориснике из Русије. Уколико се налазите у Русији, годишњу претплату можете купити путем Kaspersky Web локације. Тренутно радимо на другим опцијама куповине и обавештаваћемо вас о томе. Хвала што сте остали уз нас!

Можете отпочети са пробном верзијом или купити и активирати претплату за Kaspersky апликацију како бисте користили све функције апликације.

Потребно је да имате интернет везу како бисте купили и активирали претплату.

Уколико већ имате претплату, можете да урадите нешто од следећег како бисте је активирали:

  • Употребите претплату која је пронађена на вашем My Kaspersky налогу.

    Потребно је да повежете апликацију на My Kaspersky како бисте користили ову опцију.

  • Уношењем кôда за активирање који сте добили од дистрибутера или приликом куповине претплате.

Претплату можете активирати приликом првогпокретања или у било ком тренутку након тога.

Препоручујемо да се пријавите на My Kaspersky пре куповине или обнове претплате. Уколико сте пријављени на свој My Kaspersky налог, апликација може да провери да ли постоји већ купљена претплата коју можете да употребите за активирање апликације.

Куповина претплате путем Google Play

Активирајте апликацију помоћу претплате која је пронађена на вашем My Kaspersky налогу

Активирање претплате помоћу кôда за активирање

У зависности од уређаја који користите, можда ће вам бити понуђене додатне опције за активирање претплате. На пример, корисници који имају унапред инсталирану Kaspersky апликацију на Samsung уређајима у Русији такође могу да управљају претплатом на својим Softline налозима.

Када користите апликацију која је активирана претплатом, тада можете на My Kaspersky додати још један кôд за активирање пре него што тренутна претплата истекне или буде отказана или опозвана. Имајте на уму да није могуће додати још један кôд за активирање у Kaspersky апликацију пре истека претходног.

Уколико желите да употребите кôд за активирање који се разликује од оног који се тренутно користи у Kaspersky апликацији, потребно је да поново инсталирате апликацију како бисте унели нови кôд. Ово се не односи на кôдове за обнављање.

На Samsung уређајима са унапред инсталираном Kaspersky апликацијом, можете да купите, обновите и управљате својом претплатом на свом Softline налогу.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.