Конфигурисање промене виртуелног сервера

13. март 2024.

ID 140374

Када прелазите из апликације у апликацију или мењате Web локације или категорије Web локација са различитим поставкама виртуелног сервера, можете да конфигуришете који сервер ће Kaspersky апликација да користи — тренутни или онај који је наведен за појединачну апликацију или Web локацију којој приступате у датом тренутку.

Промену виртуелног сервера можете да конфигуришете уколико користите неограничену верзију.

Да бисте конфигурисали промену виртуелног сервера:

 1. Отворите VPN.
 2. Додирните Поставке > Паметна заштита.
 3. Додирните Који VPN сервер да се користи.
 4. Одредите коју акцију Kaspersky апликација предузима уколико прелазите из апликације у апликацију, мењате Web локације или категорије Web локација за које су конфигурисани специфични виртуелни сервери:
  • Из поставки. Апликација мења вашу виртуелну локацију на основу локације коју сте навели за предвиђену апликацију или Web локацију којој приступате.
  • Тренутни сервер. Апликација не мења вашу виртуелну локацију. Настављате да користите локацију на који сте већ повезани.
  • Питај. Апликација приказује обавештење из ког можете да одредите да ли желите да промените своју виртуелну локацију или не.

   Уколико одлучите да не мењате виртуелни сервер за наведену Web локацију или апликацију, апликација неће тражити да промени сервер за ту Web локацију или апликацију у наредних 6 сати.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.