Основни подаци о Чистачу рачунара

1. април 2021.

ID 129396

Помоћу Kaspersky Internet Security апликације можете да претражите свој рачунар да ли постоје апликације и проширења прегледача које бисте можда желели да уклоните. На пример, ово би могле бити апликације и проширења прегледача која су инсталирана без вашег пристанка или апликације и проширења прегледача која ретко користите.

Kaspersky Internet Security редовно анализирај инсталиране апликације и проширења прегледача на вашем рачунару како би одредио могуће разлоге за њихово брисање, као и за категорисање откривених апликација и проширења прегледача.

Можете ручно покренути анализирање инсталираних апликација и проширења прегледача или да конфигуришите план анализирања.

Информације у вези са откривеним апликацијама и проширењима прегледача се приказују у одељку Центар за обавештења. У Центру за обавештења можете приказати листу откривених објеката.

Апликације и проширења која желите да задржите, можете додати на листу изузетака. Можете приказати и уредити листу изузетака.

Можете да кликнете на везу Пријавите досадне апликације како бисте Kaspersky компанији послали податке у вези са апликацијама које вам праве проблеме.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.