Приказивање листе ажурирања за апликације

1. април 2021.

ID 129908

Kaspersky Internet Security редовно трага за ажурирањима апликација које су инсталиране на вашем рачунару. Информације у вези са бројем и типовима доступних ажурирања, могу бити приказане у Центру за обавештења.

Да бисте приказали листу која је направљена на основу резултата трагања за ажурирањима апликација:

 1. Отворите главни прозор апликације.
 2. Кликните на дугме Опширније из горњег дела прозора.

  Ово отвара прозор Центар за обавештења.

 3. У одељку Заштита, кликните на дугме Прикажи у линији која садржи поруку о доступним ажурирањима за апликације.

  Ово отвара прозор Ажурирање софтвера који садржи листу доступних ажурирања за апликације.

 4. Да бисте ажурирали све апликације које се налазе на листи, кликните на дугме Ажурирај све (није доступно у свим регијама).
 5. Да бисте појединачно ажурирали одређене апликације, обавите једну од следећих акција:
  • Кликните на дугме Ажурирање у линији која садржи апликацију коју желите да ажурирате.

   Саветујемо вам да прочитате Уговор о лиценцирању са крајњим корисником пре него што ажурирате апликацију. Уговори о лиценцирању са крајњим корисником су доступни у падајућој листи Уговор о лиценцирању. Језик Уговора о лиценцирању са крајњим корисником подразумевано одговара језику интерфејса апликације. Уколико Уговор о лиценцирању са крајњим корисником није написан на језику интерфејса апликације, текст Уговора се приказује на језику Kaspersky Internet Security интерфејса. У свим осталим случајевима, текст Уговора о лиценцирању са крајњим корисником се приказује на енглеском или на првом доступном језику уколико текст на енглеском није доступан.

  • Кликните на дугме Стрелица надоле како бисте отворили мени и изабрали Не ажурирај ову апликацију уколико желите да Kaspersky Internet Security престане да вас обавештава о доступним ажурирањима изабране апликације.

   Изабрана апликација се премешта у листу изузетака. Kaspersky Internet Security престаје да приказује обавештења о новим ажурирањима која се издају за апликацију.

  • Кликните на дугме Стрелица надоле како бисте отворили мени и изабрали Прескочи ово ажурирање уколико желите да Kaspersky Internet Security престане да вас обавештава о изабраном ажурирању.

   Изабрано ажурирање апликације се премешта у листу изузетака. Kaspersky Internet Security приказује обавештења о новом ажурирању које се изда за апликацију.

  • Кликните на дугме Стрелица надоле како бисте отворили мени и изабрали Отвори Web локацију произвођача уколико желите да самостално преузмете и инсталирате ажурирање за изабрану апликацију.

   Подразумевани прегледач оперативног система отвара Web локацију произвођача софтвера. Ажурирање можете приказати на Web локацији и самостално га преузети.

Прозор интерфејса, Ажурирање софтвера и приказивање Уговора о лиценцирању са крајњим корисником могу се разликовати у зависности од језика на ком се приказује Kaspersky Internet Security.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.