Основни подаци о коришћењу апликације у Европској унији, Уједињеном Краљевству, Бразилу или за становнике Калифорније

1. април 2021.

ID 160950

Верзије апликације које Kaspersky и наши партнери дистрибуирају у Европској унији, Уједињеном Краљевству, Бразилу (као и верзије које су намењене становницима Калифорније) испуњавају захтеве прописа који регулишу прикупљање и обраду личних података који су успостављени у овим регијама.

Да бисте инсталирали апликацију, потребно је да прихватите Уговор о лиценцирању са крајњим корисником и одредбе Политике приватности.

Поред тога, чаробњак за подешавање и уклањање од вас захтева да прихватите следеће уговоре у вези са начином на који се ваши лични подаци обрађују:

  • Kaspersky Security Network Изјава. Ова изјава омогућава Kaspersky стручњацима да брзо приме информације у вези са откривеним претњама на вашем рачунару, у вези са апликацијама које се покрећу и потписаним апликацијама које се преузимају, као и информације у вези са оперативним системом како би се побољшала ваша заштита.
  • Изјава у вези са обрадом података у маркетиншке сврхе. Ова изјава нам пружа могућност да направимо одговарајућу понуду за вас.
  • Изјава у вези са обрадом података приликом употребе компоненте Заштита од нежељене поште. Ова Изјава омогућава Kaspersky стручњацима да приме податке како би побољшали компоненту Заштита од нежељене поште.

У сваком тренутку можете да прихватите или одбијете Kaspersky Security Network Изјаву и Изјаву у вези са обрадом података у маркетиншке сврхе путем прозора Поставке → Заштита → Kaspersky Security Network.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.