Анализирање датотека у OneDrive Интернет складишту

1. април 2021.

ID 172863

У Windows 10 RS3 или новијем, Kaspersky Internet Security не анализира датотеке из OneDrive Интернет складишта. Уколико апликација открије такве датотеке током анализирања, приказује се обавештење које вас информише да датотеке из Интернет складишта није могуће анализирати.

Следеће компоненте не анализирају датотеке из OneDrive Интернет складишта:

  • Потпуно анализирање
  • Прилагођено анализирање
  • Брзо анализирање
  • Позадинско анализирање

Извештај о раду Kaspersky Internet Security апликације садржи листу датотека на OneDrive Интернет складишту који су прескочени током анализирања.

Преузете датотеке из OneDrive Интернет складишта на локални рачунар се анализирају путем компонената заштите које раде у реалном времену. Уколико се одложи анализирање датотеке и датотека је враћена назад на OneDrive Интернет складиште пре него што је започето анализирање, та датотека може бити изузета из анализирања.

Када покрећете апликације и скрипта, компоненте Контрола апликација и Надзорник система преузимају апликације са OneDrive Интернет складишта на локални рачунар ради анализирања.

Да бисте били сигурни да су датотеке из OneDrive складишта приказане у прегледачу, укључите функцију Датотеке на захтев у OneDrive клијентској апликацији. Уколико сте повезани на Интернет, можете их користити као и све друге датотеке на рачунару.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.