Како да инсталирате апликацију

1. април 2021.

ID 43538

Kaspersky Internet Security се инсталира на ваш рачунар у интерактивном режиму помоћу чаробњака инсталације.

Чаробњак се састоји од серије страна (корака) кроз које пролазите кликом на дугмад Назад и Даље. Да бисте затворили чаробњака након што заврши, кликните на дугме Заврши. Да бисте зауставили чаробњака у било ком кораку инсталације, затворите прозор чаробњака.

Број и секвенца корака у Чаробњаку зависи од регије где се апликација инсталира. У неким регијама чаробњак тражи од вас да прихватите додатне уговоре у вези са начином обраде ваших личних података и да потврдите да имате најмање 16 година.

Уколико ће апликација штитити више од једног рачунара (максималан број рачунара одређен је одредбама Уговора о лиценцирању са крајњим корисником), поступак инсталације мора бити идентичан на свим рачунарима.

Да бисте инсталирали Kaspersky Internet Security на свој рачунар:

На CD-у за инсталацију, покрените датотеку са .exe наставком.

Апликација се затим инсталира помоћу стандардног чаробњака за инсталацију и уклањање.

У неким регијама, CD за инсталацију не садржи инсталациони пакет апликације. CD за инсталацију садржи само датотеку за аутоматску репродукцију. Када се ова датотека покрене, отвара се прозор за преузимање апликације.

Како да инсталирате апликацију путем датотеке за аутоматско покретање

Да бисте инсталирали Kaspersky Internet Security, можете и да преузмете пакет за инсталацију са Интернета. У овом случају, чаробњак вам приказује неколико додатних корака инсталације за неке локализоване језике.

Заједно са апликацијом, инсталирају се и додаци за прегледаче како би се обезбедило безбедно претраживање Интернета.

Када покренете снимање звука и слике или покренете апликацију по први пут откако је инсталиран Kaspersky Internet Security, репродукција или снимање звука и слике може бити прекинуто. Ово је потребно како би се омогућила функција која контролише апликацијама приступ над уређајима за снимање звука. Системска услуга која хардверски контролише звук се поново покреће након што се Kaspersky Internet Security први пут покрене.

Kaspersky Internet Security се инсталира заједно уз Kaspersky VPN Secure Connection апликацију и има за циљ остваривање безбедне везе путем виртуелне приватне мреже (VPN). Kaspersky VPN Secure Connection можете независно уклонити од Kaspersky Internet Security. Уколико је забрањена употреба VPN-а у вашој држави, Kaspersky VPN Secure Connection се не инсталира.

У овом одељку Помоћи

Провера да ли постоје новије верзије апликације

Покретање инсталације апликације

Читање Уговора о лиценцирању са крајњим корисником

Kaspersky Security Network изјава

Инсталирање апликације

Препоручене поставке

Завршетак инсталације

Активирање апликације

Регистровање и повезивање на My Kaspersky

Завршетак активирања

Грешка у инсталацији апликације на Windows 7 и Windows Server 2008 R2.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.