О лиценци

1. април 2021.

ID 70647

Лиценца представља временски ограничено право на коришћење апликације које се добија у складу са Уговором о лиценцирању крајњег корисника. Лиценца је повезана са јединственим кôдом који имате за активирање ваше Kaspersky Internet Security копије.

Лиценца вам даје право на следеће врсте услуга:

  • Право да користите апликацију на једном или неколико уређаја

    У Уговору о лиценцирању крајњег корисника је одређен број уређаја на којима можете користити апликацију.

  • Помоћ из Kaspersky техничке подршке
  • Друге услуге које су доступне у Kaspersky или код његових партнера током трајања лиценце

Да бисте користили апликацију, морате да купите лиценцу за коришћење апликације.

Лиценца има ограничен период важења. Завршетак важења лиценце може бити пропраћено грејс периодом током ког можете да употребите све функције апликације без ограничења.

Уколико не обновите своју лиценцу, апликација може прећи у режим ограниченог функционисања након што истекне грејс период. Неке функције апликације постају недоступне у режиму ограниченог функционисања. Режим ограниченог функционисања зависи од ваше регије и услова лиценце. Након што режим ограниченог функционисања истекне, све функције апликације постају недоступне. Информације о грејс периоду и ограниченом режиму заштите можете да пронађете у прозору Лиценцирање, који се отвара кликом на везу Лиценца у доњем делу главног прозора.

Препоручујемо вам да обновите лиценцу пре њеног истека како бисте обезбедили максималну заштиту вашег рачунара од свих безбедносних претњи.

Пре куповине лиценце, можете да набавите бесплатну пробну верзију Kaspersky Internet Security апликације. Пробна Kaspersky Internet Security верзија функционише током кратког пробног периода. Након што период намењен за процену вредности истекне, све Kaspersky Internet Security функције се онемогућавају. Да бисте наставили са коришћењем апликације, потребно је да купите лиценцу.

Уколико не желите да обновите заштиту свог рачунара, можете да уклоните Kaspersky Internet Security.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.