О претплати

1. април 2021.

ID 71345

Претплата на Kaspersky Internet Security подразумева употребу апликације под изабраним поставкама (датум истека и број штићених уређаја). Претплату за Kaspersky Internet Security можете да затражите од пружаоца услуге (на пример, од стране Интернет провајдера). Можете да паузирате или наставите са својом претплатом, аутоматски је обнављате, или је откажете. Можете да организујете своју претплату путем своје стране на личном налогу на Web локацији пружаоца услуге.

Произвођачи могу да пруже два типа претплате за Kaspersky Internet Security: претплата на ажурирања, и претплата на ажурирања и заштиту.

Претплата се може ограничити (на пример, на годину дана) или поставити као неограничена (без рока трајања). Да бисте наставили са коришћењем Kaspersky Internet Security апликације након истека ограничене претплате, требало би да је обновите. Неограничене претплате се аутоматски обнављају све док благовремено вршите плаћање свом пружаоцу услуга.

Када ограничена претплата истекне, добијате грејс период за обнову ваше претплате. Апликација се неће мењати током тог периода.

Уколико се претплата не обнови пре него што грејс период истекне, Kaspersky Internet Security престаје са ажурирањем апликације (у случају претплате на ажурирање), зауставља интеракцију са Kaspersky Security Network, а престаје и да штити рачунар и да покреће задатке анализирања (у случају претплате на ажурирање и заштиту).

Да бисте користили Kaspersky Internet Security под претплатом, искористите кôд за активирање који сте преузели од пружаоца услуге. У неким случајевима, кôд за активирање може се аутоматски преузети и применити. Када користите апликацију под претплатом, не можете применити други кôд за активирање да бисте обновили лиценцу. Можете применити други кôд за активирање само када претплата истекне.

Уколико Kaspersky Internet Security већ користи постојећу лиценцу приликом регистрације ваше претплате, а након регистрације Kaspersky Internet Security користиће се под претплатом. Кôд за активирање који сте користили да активирате апликацију може се применити на другом рачунару.

Да бисте отказали своју претплату, контактирајте провајдера од кога сте купили Kaspersky Internet Security.

У зависности од претплате пружаоца, може се разликовати скуп опција за управљање претплате. Поред тога, можда не добијете грејс период током ког можете обновити претплату.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.