Како да обновите лиценцу

1. април 2021.

ID 84321

Можете обновити лиценцу. Да бисте то и урадили, можете да наведете нови кôд за активирање без чекања да тренутна лиценца истекне. Када тренутна лиценца истекне, Kaspersky Internet Security аутоматски се активира помоћу додатног кôда за активирање.

Да бисте навели додатни кôд за активирање за аутоматску обнову лиценце:

  1. Отворите главни прозор апликације.
  2. У доњем делу главног прозора, кликните на везу Лиценца: преостаје N дана како бисте отворили прозор Лиценцирање.
  3. У прозору који се отвори, у одељку Нови кôд за активирање кликните на дугме Унесите кôд за активирање.
  4. Унесите кôд за активирање у одговарајућа поља и кликните на дугме Додај.

    Затим Kaspersky Internet Security ради провере шаље податке на Kaspersky сервер за активирање. Након што лиценца истекне, сервер за активирање поново проверава податке, али сада покушава активирање апликације новим кôдом за активирање.

  5. Кликните на дугме Заврши.

Нови кôд за активирање биће приказан у прозору Лиценцирање.

Уколико унесете нови кôд за активирање који је намењен за употребу на више уређаја, потребно је да пратите кораке како бисте применили нови кôд на свим уређајима где желите да се лиценца аутоматски обнови.

Апликација је аутоматски активирана новим кôдом за активирање када лиценца истекне. Можете и ручно да активирате апликацију новим кôдом за активирање, кликом на дугме Активирајте одмах. Ово дугме је доступно уколико апликација није аутоматски активирана. Ово дугме није доступно пре него што лиценца истекне.

Уколико је нови кôд за активирање већ примењен на овом или другом рачунару, датум активирања за обнову лиценце је датум са којим је апликација први пут активирана са овим кôдом за активирање.

Када обновите важећу лиценцу, кôд за активирање се не мења. Лиценца из апликације ће се аутоматски обновити након куповине. Не морате поново да уносите кôд за активирање у апликацију.

Може да прође и до 24 часа након куповине пре него што се прикаже тачан статус лиценце.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.